Kuitblessure voor Bijlow: ''Hij zal hier ook weer sterker uitkomen''

Kuitblessure voor Bijlow: ''Hij zal hier ook weer sterker uitkomen''

De zorgen om Justin Bijlow na de uitwedstrijd van Feyenoord tegen AZ zijn groot. De 26-jarige doelman verliet huilend het veld met een nieuwe blessure aan zijn kuit. De komende dagen moet duidelijk worden of het ernstig is. Trainer Arne Slot leeft mee met zijn doelman, nadat een eerste indicatie heeft laten zien dat Bijlow enkele weken niet inzetbaar zal zijn.

''Hoe het met hem gaat? Dat hebben we allemaal kunnen zien'', begint Slot in gesprek met ESPN. ''Ontzettend teleurgesteld. Hij trapte de bal naar Hartman en voelde toen dat het in zijn kuit schoot. Iedereen die geblesseerd raakt, zeker met de wetenschap van welke belangrijke wedstrijden eraan komen, is zeer teleurgesteld. Ik denk dat iedereen begrijpt dat het voor Justin in het kwadraat is.''

Slot verwacht Bijlow sterker terug. ''Ja, het is nu erg fijn dat hij over een geweldige mentaliteit beschikt. Hij heeft dit al vaak laten zien. Hij zal hier ook weer sterker uitkomen. Het is voor ons buitengewoon prettig dat we een uitstekende tweede keeper hebben, die Bijlow al eerder goed heeft vervangen en dat vandaag opnieuw heeft laten zien. Dat het voor Justin een grote teleurstelling is, hebben we duidelijk gezien, en dat was begrijpelijk na de wedstrijd.''

Ook Mats Wieffer erkende dat het er niet goed uitzag voor Bijlow. ''Het was iets met zijn kuit. Ik hoop dat het meevalt, maar het zag er niet heel goed uit zoals ik hem net zag. Het lijkt me verschrikkelijk. Ik hoop dat het meevalt voor hem, ook voor ons als team', sprak de maker van de enige goal tegen AZ uit na de wedstrijd.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties