"Je moet afwachten of Wålemark er tegen Slavia Praag ook kan staan"

"Je moet afwachten of Wålemark er tegen Slavia Praag ook kan staan"

Een vaak gestelde vraag dit seizoen is wie bij Feyenoord de eerste rechtsbuiten moet zijn. Alireza Jahanbakhsh, Jens Toornstra en nu Reiss Nelson hebben die rol alle drie al een periode vervuld. Met zijn invalbeurt tegen Heracles Almelo is de vraag of ook Patrik Wålemark niet als serieuze kandidaat beschouwd moet worden.

"Ik ben benieuwd wat er aan de rechterkant gaat gebeuren. Dat hakje van Wålemark, gaat dat zich vertalen in meer minuten in Praag?", sneed Ruud van Os het onderwerp aan in de FC Rijnmond podcast. "Hij viel in de 69e minuut in en een minuut later had hij 'm erin liggen. Dat deed hij heel goed. We zitten met z'n allen te wachten op hem. En laten we eerlijk zijn: Feyenoord rechts voorin... Wellicht dat hij meer minuten kan gaan maken en nog meer voor Feyenoord kan gaan betekenen."

Dennis van Eersel wees erop dat Wålemark tegen Willem II juist heel ongelukkig inviel. "Dat was misschien wel een van de slechtste invalbeurten die een Feyenoorder dit seizoen heeft gemaakt. Toen lukte helemaal niets. Dit was juist een van z'n beste invalbeurten, want ook z'n acties na zijn doelpunt hadden zomaar meer goals kunnen opleveren."

Van Os vond het opvallend dat Wålemark niet de eerste keuze was om in te vallen. "Jahanbakhsh mocht er als eerst in na een uurtje. Laat dat dan Wålemark zijn." Van Eersel verwachtte echter dat de pikorde donderdag niet anders zal zijn. "Je moet altijd afwachten of Wålemark er in zo'n wedstrijd ook staat, of dat je meer hebt aan de ervaring die Jahanbakhsh op dat niveau met zich meebrengt."

Wie moet tegen Slavia Praag de voorkeur krijgen als rechtsbuiten?
Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties