"Dat moet Wålemark nog leren: gewoon brutaal zijn en opeisen"

"Dat moet Wålemark nog leren: gewoon brutaal zijn en opeisen"

Patrik Wålemark heeft zondagmiddag een goede indruk achtergelaten in Almelo. De winteraanwinst tekende met een fantastische hakbal voor zijn eerste treffer in het shirt van Feyenoord. Toch zag clubwatcher Sinclair Bischop kort daarna ook een verbeterpuntje voor de twintigjarige Zweed.

Bischop vatte de wedstrijd samen namens werkgever RTV Rijnmond en vertelde dat hij Feyenoord ook in de tweede helft niet heel goed zag binnen. "Het was invaller Patrik Wålemark die aan alle onzekerheid een einde maakte. Zijn eerste Feyenoord-doelpunt en ook het mooiste doelpunt van de middag met de hak. Maar hij moet ook nog wel wat dingen leren", stelde hij.

"Even later kreeg Feyenoord een vrije trap op een positie waarvan iedereen zou denken dat Wålemark hem moest gaan schieten, maar hij liet zich aftroeven. Jorrit Hendrix - toch niet bepaald een vrije trappennemer - nam 'm. Ik had het idee dat Slot aan de zijlijn niet wilde aangeven: neem jij hem maar. Dat hij dacht: dit moet je nog leren. Gewoon brutaal zijn en zeggen: 'Ik eis die bal op.'"

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties