Wålemark over zijn speeltijd: "Denk dat elke speler zo denkt"

Wålemark over zijn speeltijd: "Denk dat elke speler zo denkt"

Patrik Wålemark is bij Feyenoord van de nul af. De winteraanwinst van de Rotterdammers had er tegen Heracles Almelo niet lang voor nodig om ook zijn naam op het scoreformulier te krijgen. Op schitterende wijze maakte de invaller zijn eerste Eredivisiegoal.

"Het was een mooie manier om deze wedstrijd binnen te komen, mijn eerste balcontact", begon de Zweed voor de camera van ESPN. "Ik ben er erg blij mee. Het is een grote opluchting, ik heb op dit moment gewacht. Het is belangrijk voor mijn zelfvertrouwen."

Wat het betekent voor de concurrentiestrijd op rechtsbuiten? "Een doelpunt is altijd fijn. We hebben nu een goede concurrentiestrijd tussen mij, Reiss en Ali op de rechterkant. Allemaal fantatsische spelers. Dat is lastig, maar ik hoop dat dit doelpunt me kan helpen."

Uiteraard zou Wålemark meer willen spelen dan de invalbeurten die hij tot nu toe kreeg. "Ik denk dat elke speler zo denkt. Iedereen wil spelen en vindt ook dat hij moet spelen. Als ik dat niet zou vinden, zou ik sowieso niet op het veld moeten staan. Ik vind altijd dat ik moet spelen en ik verwacht dat de andere spelers ook zo denken."

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties