Idrissi traint mee met Feyenoord Onder 21

Idrissi traint mee met Feyenoord Onder 21

De transfervrije Oussama Idrissi traint momenteel mee bij Feyenoord Onder 21 om zijn conditie op peil te houden, zo weet 1908.nl. Het contract van de international van Marokko werd recent ontbonden bij Sevilla FC en momenteel zoekt de aanvaller naar een nieuwe uitdaging.

Het meetrainen in Rotterdam gaat echter niet samen met concrete interesse van Feyenoord. Georgino Wijnaldum trainde vorige week ook mee in Rotterdam in afwachting van zijn transfer naar Al-Ettifaq FC. Idrissi speelde vorig seizoen 38 wedstrijden voor de Rotterdammers en maakte in totaal zeven doelpunten.

Alles leek er afgelopen transferwindow op dat Idrissi ook dit seizoen voor Feyenoord zou gaan spelen, echter ging een transfer niet door op advies van de Raad van Commissarissen. Arne Slot reageerde recent zelf ook op de geruchten. "Je moet ook naar de realiteit kijken. De realiteit is dat wij Ivan als buitenspeler hebben, Leo Sauer als linksbuiten kunnen opstellen. Wij zijn een club die ook jeugdspelers de kans geeft en perspectief wil bieden.''

Idrissi wordt nog altijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Anderlecht. De Belgen hebben Thorgan Hazard ook al weten vast te leggen, maar de 27-jarige buitenspeler blijft in beeld om de gevallen topclub te versterken. Verder worden er geen clubs concreet in verband gebracht met Idrissi. Eerder was het wel mogelijk om een overstap te maken naar Saoedi-Arabië. De rechtspoot wacht eerst af op aanbiedingen van Europese clubs

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties