Hilgers over vraagprijs FC Twente: "Da's wel fors, hè?"

Hilgers over vraagprijs FC Twente: "Da's wel fors, hè?"

Arne Slot ziet FC Twente-verdediger Mees Hilgers nog altijd als potentiële versterking voor Feyenoord. Vooralsnog is de vraagprijs van 6 miljoen euro te gortig, maar de trainer heeft wel een lijntje uitgezet. Dat bevestigt de 21-jarige verdediger zelf in gesprek met de NOS.

Daar vertelt Hilgers dat Slot telefonisch contact zocht. "Met mijn zaakwaarnemer", verduidelijkt hij. "Ik heb niet persoonlijk met hem gepraat. Er is wel contact geweest, en dat is er misschien nog steeds wel." Het is geen geheim dat Feyenoord belangstelling heeft voor Hilgers, die bij Twente nog een eenjarig contract heeft met een optie voor nog een jaar extra. Maar de club uit Enschede vraagt liefst 6 miljoen euro.

"Da's wel fors, hè?", vind ook Hilgers zelf van de vraagprijs van zijn club. "Als ik thuis op de bank zit, vraag ik me wel eens af of ik dat echt waard ben. Maar ik snap Twente wel. Ze willen het maximale eruit halen. Vorig jaar was ik een ton waard, nu opeens zes miljoen. Het kan snel gaan."

Nederland
Hilgers vertelde zelf niet per se te willen vertrekken. "Als ik weg zou gaan, komt het niet vanuit mij. Dan komt het vanuit de club die interesse zijn." Het zou in dat geval wel om een stap binnen Nederland gaan, bijvoorbeeld dus naar Feyenoord. "Ik vind dat ik nog te jong ben om nu naar het buitenland te gaan. Eerst lekker in Nederland blijven, waar mijn familie en m'n vrienden zijn en waar ik me het best kan ontwikkelen."

"Ik denk dat ik nog drie of vier jaar in Nederland moet blijven, voordat ik zo'n stap zou maken", zei hij verder over zijn toekomstplannen. "Ik zou het wel kunnen, maar voor de ontwikkeling van een jonge speler is het beter om langer in Nederland te blijven. Je kan beter iets later gaan, dan te vroeg", zo besloot hij.

Lees meer over
Mees Hilgers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties