Hartman genomineerd voor verkiezing 'Held van de Maand'

Hartman genomineerd voor verkiezing 'Held van de Maand'

Nadat Lutsharel Geertruida in maart al door het sportmagazine Helden werd verkozen tot 'Held van de Maand', is nu Quilindschy Hartman één van de kanshebbers. De verdediger van Feyenoord won in mei na een prachtig debuutseizoen de landstitel met zijn club en dat is ook bij het sportblad niet onopgemerkt gebleven.

Maandelijks nomineert het magazine een aantal sporters voor de verkiezing. Het gaat daarbij niet (alleen) over de sportieve prestaties, maar vooral over de sporter met het mooiste verhaal van die maand. Lezers kunnen vervolgens op de website stemmen. Uit alle 'Helden van de Maand' wordt aan het eind van het jaar ook een 'Held van het Jaar' gekozen, hier komt Geertruida dus al voor in aanmerking.

Hartman neemt het in de verkiezing van de maand mei op tegen Motorcrosser Jeffrey Herlings, Roeier Lennart van Lierop, mountainbikester Puck Pieterse en PSV-er Xavi Simons. Naast Geertruida mochten ook Jutta Leerdam, Femke Bol en Sifan Hassan zichzelf dit jaar al Held van de Maand noemen.

Op dinsdag 6 juni wordt de Held van de Maand mei bekend gemaakt, stemmen kan via deze link.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties