Hartman over tattoo: "Hele seizoen symboliseren op mijn lichaam"

In de nieuwe #intotheweekend gaat het mediateam van Feyenoord op bezoek bij Quilindschy Hartman. Op de beelden is te zien hoe zijn nieuwste tattoo wordt gezet, maar vertelt hij ook over het afgelopen seizoen.

''Vandaag gaan we het hele seizoen symboliseren op mijn lichaam'', legt Hartman uit. ''Je hebt natuurlijk de schaal en daaronder de jongen die ik vroeger was met een droom. Sinds klein af aan droom je ervan en nu is het werkelijkheid geworden.''

Zijn debuutseizoen is een onvergetelijk avontuur geweest voor Hartman. "Als je dan dit kan bereiken met de club waar je al zo lang speelt en eigenlijk bent opgegroeid, dat is wel heel vet. Dit jaar is alles een beetje snel gegaan en ik denk dat dit er wel bij past. Ik denk ook dat ik het vooral niet moet zien als gewoon, want het is niet makkelijk om kampioenschappen te behalen."

Sfeeractie
Tijdens de kampioenswedstrijd werd een gigantisch spandoek van 550 meter op de tribunes getoond, voor de spelers was dit ook een bijzonder moment. "We wisten allemaal dat het spandoek kwam, toen ik het veld opkwam keek ik ook wel even rond wat er precies stond. Je bent gefocust maar je probeert een paar seconde wel even te genieten. Voor mij geeft het alleen maar extra energie."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties