Idrissi onder de indruk van spandoek: "De enige club waarbij het kan"

Oussama Idrissi speelde als kleine jongen in de jeugd van Feyenoord en komt momenteel op huurbasis uit voor de Rotterdammers. Vandaag is het een droom die uitkomt als hij met zijn club kampioen van Nederland is geworden.

''Onbeschrijfelijk'', begint Idrissi tegenover Feyenoord TV als hij moeite heeft met het vinden van zijn woorden. ''Het is waanzinnig. In aanloop waren er al zoveel mensen, dat is natuurlijk een jongensdroom." Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een gigantisch spandoek onthuld en dit maakte ook indruk op de selectie. "Dit siert Het Legioen. Het is ook echt de enige club waarbij het kan. Ik begreep dat er ontzettend veel geld was opgehaald daarvoor, zij hebben ons het hele jaar gesteund. Ik hoop dat ze nog vele jaren prijzen mogen winnen.''

Met de openingstreffer drukte de aanvaller zelf ook een stempel op de wedstrijd. ''Als aanvaller wil je altijd scoren en ik denk dat alle spelers vooraf dromen om een doelpunt te maken. Vandaag mochten het drie jongens zijn en uiteindelijk is het een heel seizoen geweldig geweest.'' Hoe het feest gevierd gaat worden weet Idrissi nog niet precies, zo vertelt hij met een glimlach. "Er gaat wel heel weinig geslapen worden en er gaan mooie herinneringen gemaakt worden."

Idrissi onder de indruk van spandoek: "De enige club waarbij het kan"
Idrissi onder de indruk van spandoek: "De enige club waarbij het kan"
Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties