Hartman: "Ajax heeft het lang goed gedaan, nu is het tijd voor Feyenoord"

Hartman: "Ajax heeft het lang goed gedaan, nu is het tijd voor Feyenoord"

Na een enorm hectische zondag mocht Quilindschy Hartman zich maandag melden bij Jong Oranje. Daar kwam hij binnen als koploper van de Eredivisie, nadat Feyenoord het gat met Ajax zondag vergrootte tot zes punten. De stemming bij de jonge linksback was dan ook uitstekend.

"Gisteren was hectisch, leuk, bijzonder", omschreef Hartman de stemming na de gewonnen Klassieker in gesprek met Voetbalprimeur. "En een goede uitkomst." Ook bij terugkomst in Rotterdam was het nog feest, al heeft Hartman het met het oog op Jong Oranje niet laat gemaakt. "Dat viel wel mee, ik was redelijk op tijd thuis", lachte hij.

Hartman zelf speelde de Klassieker niet zoals hij had gehoopt, maar kon toch tevreden afreizen. "Ik kom hier binnen met een goed gevoel, omdat we eerste staan met zes punten voorsprong. We hebben een drukke periode gehad, dus het is leuk om even in een andere omgeving te zijn, met andere jongens."

Of hij de Ajacieden bij Jong Oranje nog op zal zoeken? "Ik weet niet of dat er hier veel zijn, maar het maakt mij niet heel veel uit", lachte hij. "Wij doen het nu gewoon heel goed. Zij hebben het lang goed gedaan, maar dit jaar wat minder. Dat is voetbal. Nu is het misschien wel tijd voor Feyenoord."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties