'Gimenez verschijnt ook bij Juventus op verlanglijstje'

'Gimenez verschijnt ook bij Juventus op verlanglijstje'

Het zal deze zomer niet volledig stil blijven rond Santiago Gimenez. De spits is pas een jaar speler van Feyenoord, maar liet in die tijd een dusdanig goede indruk achter dat grote Europese clubs hem in de gaten houden. Volgens La Gazzetta dello Sport is Juventus de volgende club in dat rijtje.

Zondag schreef de Italiaanse sportkrant over de renovatie die aanstaande is bij Juventus. Met name in de voorhoede worden veel wisselingen verwacht, waarbij spits Dusan Vlahovic op dit moment de voornaamste kandidaat is om te vertrekken. De club oriënteert zich volgens de krant al op potentiële vervangers, waar Gimenez er dus een van is.

Andere kandidaten
Gimenez staat overigens niet bovenaan het lijstje. De eerste opties zijn om Gianluca Scamacca (West Ham United) terug te halen naar de Serie A, of Rasmus Højlund over te nemen van Atalanta. Van laatstgenoemde is echter aannemelijk dat hij of in Bergamo blijft, of een miljoenentransfer naar de Premier League maakt.

Dat laatst geldt ook voor Montpelliers Elye Wahi, die ook bij Juventus op het lijstje staat, maar voor wie Arsenal betere papieren zou hebben. Ook Alvaro Morata en Romelu Lukaku worden voorzichtig genoemd, al zijn dit qua type en vooral financieel gezien heel andere profielen.

Nog niets concreet
Sowieso staat Gimenez er in Italië goed op. De Mexicaan werd eerder al gelinkt aan AC Milan en recenter SS Lazio. Van concrete interesse is echter nog geen sprake. Gimenez zelf sprak eerder uit dat hij nog niet klaar is bij Feyenoord en daarom graag zou blijven. Tegelijkertijd kon hij een vertrek ook niet 100% uitsluiten.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties