'Gimenez in de belangstelling van Atletico Madrid'

'Gimenez in de belangstelling van Atletico Madrid'

Santiago Gimenez staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs. Op Medio Tiempo is te lezen dat onder andere Atletico Madrid concreet is voor de Mexicaan. Afgelopen zondag werd ook bekend dat de spits van Feyenoord op de verlanglijst staat van Juventus.

Het medium schrijft dat Atletico één van de vijf of zes Europese clubs is die geïnteresseerd zijn in het contracteren van Gimenez. Los van verschillende clubs uit de Premier League, zouden ook Inter Milan, AC Milan en Napoli geïnteresseerd zijn. De club uit Madrid is echter het meest geïnteresseerd, mede door de Argentijnse trainer Diego Simeone.

Volgens FIFA-agent Morris Pagniello is het voor Atletico zelfs een mogelijkheid dat Gimenez deze zomer wordt verkocht door Feyenoord en, na een voorbereiding in Madrid, weer wordt uitgeleend aan de Rotterdammers om zo ervaring op te doen in de Champions League en voor te bereiden op een hoger niveau. Voor Feyenoord is er echter geen haast om de Mexicaan te verkopen, Gimenez staat namelijk onder contract tot medio 2026. Zelf heeft hij aangegeven zich voorlopig goed te voelen in Rotterdam.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties