Gimenez evenaart bijzonder Eredivisie-record

Gimenez evenaart bijzonder Eredivisie-record

Santiago Gimenez kan wederom een bijzonder record verbreken. De 22-jarige spits scoorde zondagmiddag het eerste doelpunt voor Feyenoord. Op bezoek bij Excelsior evenaarde hij een record door voor de achtste keer op rij te scoren in een uitduel in de Eredivisie.

In de belangrijke wedstrijd tegen stadsgenoot Excelsior scoorde Gimenez al na negen minuten het eerste doelpunt na een voorzet van Igor Paixão. Geheel verrassend was het doelpunt van de Mexicaan niet, hij verkeert de laatste weken namelijk in een ongekende vorm. De afgelopen zes duels was de spits allemaal trefzeker. Van de afgelopen tien duels wist hij alleen tegen FC Groningen en AZ niet te scoren.

Het record van de meeste doelpunten op rij in een uitduel kan Gimenez tegen FC Emmen bemachtigen. Met acht doelpunten op rij in uitwedstrijden, staat de spits nu op gelijke hoogte met Arie de Oude (DWS), John Eriksen (Roda JC) en Afonso Alves (SC Heerenveen). Het uitduel tegen FC Emmen vindt plaats op 21 mei om 14.30 uur.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties