Gimenez deelt oproep: ''Woensdag thuis, gekkenhuis!''

Gimenez deelt oproep: ''Woensdag thuis, gekkenhuis!''

Santiago Gimenez lijkt helemaal klaar voor de bekerkraker tegen PSV. De spits van Feyenoord wil zich maar wat graag bewijzen tijdens het topduel in De Kuip en deelt ook een afbeelding op zijn sociale media om de supporters alvast in de juiste stemming te brengen.

''Woensdag thuis, gekkenhuis,'' luidt het statement van de Mexicaan. Gimenez wist in de Johan Cruijff Schaal niet te scoren tegen PSV, maar in de Eredivisie was de spits wel trefzeker. Zijn doelpunt was echter niet voldoende voor een positief resultaat, waardoor Feyenoord een negatieve balans heeft in de onderlinge duels met de ploeg van Peter Bosz.

Feyenoord zal daarentegen juist weer kansen ruiken nu PSV afgelopen weekend voor het eerst punten heeft verspeeld in de Eredivisie. Het duel van woensdagavond om 20:00 uur zal plaatsvinden in een uitverkochte Kuip. Met de steun van Het Legioen vanaf minuut één, zal dat ongetwijfeld een boost geven aan de manier waarop trainer Arne Slot zijn ploeg wil laten spelen: aanvallend, dominant en met hoge druk.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties