Winnaar duel tussen Feyenoord en PSV treft AZ in bekertoernooi

Winnaar duel tussen Feyenoord en PSV treft AZ in bekertoernooi

Hoewel Feyenoord het aanstaande woensdag eerst nog opneemt tegen PSV in de achtste finale van de KNVB Beker, is de mogelijke tegenstander in de kwartfinale van het bekertoernooi nu ook bekend. Op 6, 7 of 8 februari neemt de winnaar van het duel tussen de nummer één en twee van de Eredivisie het in een thuiswedstrijd op tegen AZ.

Voor het zover komt dat Feyenoord het mag opnemen tegen AZ, zal er deze woensdag om 20:00 uur dus eerst een ijzersterke wedstrijd gespeeld moeten worden tegen de koploper van de Eredivisie. In een uitverkochte Kuip staat het duel onder leiding van Dennis Higler. Kaartjes zijn alleen nog verkrijgbaar via de officiële Ticket Exchange.

Als Feyenoord de kwartfinale haalt, moeten de Rotterdammers het dus weer opnemen tegen een team uit de Eredivisie, daarbij hoort ook wel dat het weer een thuiswedstrijd is voor Arne Slot en zijn elftal. Voor AZ is het wel een zekerheid dat zij in de kwartfinale aan de aftrap verschijnen, al liep de weg naar de laatste acht niet helemaal soepel. In de tweede ronde werd er pas in de verlenging met 2-3 gewonnen van amateurclub HHC en thuis tegen Quick Boys waren zelfs nog strafschoppen nodig.

Alle wedstrijden
NEC - ADO Den Haag
FC Groningen - Fortuna Sittard
Hercules/Cambuur - Vitesse
Feyenoord/PSV - AZ

Lees meer over
KNVB Beker
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties