Feyenoord treft PSV in een uitverkochte Kuip

Feyenoord treft PSV in een uitverkochte Kuip

Feyenoord neemt het volgende week op tegen PSV in De Kuip. De Eindhovenaren hebben in de competitie en de TOTO KNVB Beker nog geen duel verloren, dus is steun van Het Legioen hard nodig. Supporters hebben daar gehoor aan gegeven, want vrijdagochtend zijn de laatste kaarten verkocht voor de kraker in de achtste finale van het bekertoernooi.

Feyenoord treedt woensdag 24 januari om 20:00 aan in een uitverkochte Kuip. De ploeg van Peter Bosz heeft zich weten te plaatsen voor de volgende ronde door deze week FC Twente uit te schakelen. In het Philips Stadion was PSV met 3-1 te sterk voor de Tukkers. Feyenoord wist zich te plaatsen voor de achtste finales door FC Utrecht te verslaan. Eind december werd er met 2-1 gewonnen door doelpunten van Calvin Stengs en Igor Paixão.

In de selectie van Feyenoord zullen ongetwijfeld revanchegevoelens leven. PSV speelde dit seizoen twee keer eerder in de Kuip. Zowel om de Johan Cruijff Schaal (0-1) als in de Eredivisie (1-2) werd er niet gewonnen door de Rotterdammers. Beide duels waren spannend tot het einde, maar de individuele kwaliteiten van de Eindhovenaren maakten uiteindelijk het verschil.

Peter Bosz ging na het duel tegen FC Twente kort in op het duel tegen Feyenoord. "Het is op papier de lastigste uitwedstrijd van het seizoen, die we nu voor de derde keer gaan spelen. Of we voor de derde keer kunnen winnen? We moeten dan wel iets bijzonders neerzetten. Maar daar zijn we dit seizoen al wel mee bezig'', doelt de trainer op de ongeslagen reeks in de competitie.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties