Feyenoord treft PSV in achtste finale KNVB Beker

Feyenoord treft PSV in achtste finale KNVB Beker

Het is officieel dat Feyenoord het volgende week woensdag in de KNVB Beker om 20:00 uur opneemt tegen PSV. De Eindhovenaren hebben de uitgestelde wedstrijd in eigen huis gewonnen van FC Twente en zijn daardoor een ronde verder. De koploper van de Eredivisie had weinig moeite met de ploeg uit Enschede en zet de goede reeks door met een 3-1 overwinning.

Het wordt de derde ontmoeting van dit seizoen tussen Feyenoord en PSV, nadat er zowel in de Eredivisie als strijd om de Johan Cruyff Schaal werd verloren in De Kuip. De KNVB Beker klinkt als de meest realistische kans voor Arne Slot en zijn elftal op het behalen van een prijs en daarvoor moeten logischerwijs ook sterke tegenstanders worden verslagen, zo ziet ook Quilindschy Hartman. "Gelukkig is het thuis, en we spelen meestal wel thuis. Nu weer een grote tegenstander, maar als je een prijs wilt winnen, dan moet je sowieso een paar keer van een goede tegenstander winnen. We hebben nog niet van ze gewonnen in De Kuip en ook niet in de Johan Cruijff Schaal. Het lijkt me een mooie uitdaging voor ons.''

Nog niet uitverkocht
Tickets voor de wedstrijd zijn nog altijd verkrijgbaar. Zelfs in de vrije verkoop raken de kaarten voor de Olympiatribune, Willem van Hanegem Tribune en de Maastribune niet uitverkocht. Kaarten kunnen hier worden aangeschaft.

Uitslagen en programma
Aanstaande zaterdagavond wordt er rond 22:30 uur geloot voor de kwartfinales van de KNVB Beker, waar Feyenoord dus te weten komt welke tegenstander er getroffen wordt na een mogelijke overwinning volgende week woensdag.

1-2 | Excelsior Maassluis - ADO Den Haag
0-2 | Excelsior - FC Groningen
3-3 | AZ (winst na penalty's) - Quick Boys
2-1 | NEC - Go Ahead Eagles
1-2 | Almere City - Fortuna Sittard
3-1 | PSV - FC Twente
Do 18:45 | Vitesse - AFC
Do 21:00 | Hercules - Cambuur

Lees meer over
KNVB Beker
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties