Gesprekken lopen over nieuw seizoen Feyenoord-serie

Gesprekken lopen over nieuw seizoen Feyenoord-serie

De documentaireserie 'Dat ene woord: Feyenoord' is een groot succes gebleken. Disney Plus is tevreden met de kijkcijfers en de nieuwe abonnementen die het de streamingdienst heeft opgeleverd. Momenteel gaan er dan ook gesprekken over een nieuw seizoen.

''Het feit dat we weer in gesprek zijn voor een tweede serie geeft denk ik wel aan dat zij tevreden waren'', vertelt Peter Vis van mediabedrijf Lusus Media in gesprek met Gostreaming. ''Voor dit seizoen zijn we natuurlijk te laat en wij werken per seizoen. Wij weten dat als we starten hier rond juni/juli 2022 aan moeten beginnen.''

Ook Feyenoord is tevreden met hoe het de afgelopen maand is verlopen. ''We zijn nu aan het kijken of we volgend seizoen weer iets met zijn drieën kunnen doen. Alle drie de partijen hebben diezelfde gedachte'', aldus Vis, die begin 2022 met meer informatie hoopt te komen over een mogelijk vervolg op de serie.

Lees meer over
Disney+
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties