Geruchten Hancko en SSC Napoli worden hardnekkiger

Geruchten Hancko en SSC Napoli worden hardnekkiger

De geruchten rondom Dávid Hancko en SSC Napoli worden hardnekkiger. De afgelopen dagen werd de Slowaak in verband gebracht met de club uit de Serie A door diverse journalisten en nu meldt ook de meest gelezen krant van Italië dat er ontwikkelingen zijn rondom de centrale verdediger van Feyenoord.

La Gazzetta dello Sport schrijft donderdag dat SSC Napoli de eerste contacten met Feyenoord heeft gelegd om een transfer van Hancko te bespreken. De 26-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2028 in De Kuip en een marktwaarde van 35 miljoen euro.

Aurelio de Laurentiis, voorzitter van Napoli, hoopt Hancko dusdanig te kunnen overtuigen van een overstap naar de Serie A dat het de vraagprijs kan drukken. De Italianen denken daarbij dat een bedrag van iets meer dan twintig miljoen euro voldoende moet zijn. De vraag is echter of Feyenoord hier hetzelfde over denkt.

Feyenoord heeft Hancko voor een bedrag van zeven miljoen euro overgenomen van Sparta Praag. De totale transfersom is vanwege bonussen opgelopen naar 8,3 miljoen euro. Zijn goede ontwikkeling en vanwege een beperkt aanbod aan goede linker centrale verdedigers lijkt SSC Napoli met een bod van twintig miljoen euro dan ook kansloos.

SSC Napoli wil komende zomer hoe dan ook een verdediger en een aanvaller aan de selectie toevoegen. Mocht Hancko uiteindelijk geen haalbare optie zijn, dan komen Mario Hermoso (Atlético Madrid) en Lucas Martínez Quarta (Fiorentina) in beeld. Quinten Timber is niet meer in beeld bij de Italianen. De middenvelder was alleen een optie wanneer een ticket voor de groepsfase van de Champions League werd veiliggesteld en dit is met een achtste plaats duidelijk niet het geval.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties