Georgiër fluit Feyenoord - Union Berlin; Nijhuis Cambuur-uit

Georgiër fluit Feyenoord - Union Berlin; Nijhuis Cambuur-uit

Giorgi Kruashvili moet de wedstrijd van Feyenoord tegen Union Berlin in goede banen leiden. De Georgiër is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd in de groepsfase van de Conference League. Het is voor de 35-jarige Kruashvili pas zijn dertiende Europese wedstrijd die hij fluit in zijn loopbaan.

Feyenoord speelt zondag weer een uitwedstrijd in de Eredivisie. SC Cambuur is om half drie de tegenstander. De wedstrijd van de Rotterdammers staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Erwin Zeinstra en Erik Kleinjan zijn de assistent-scheidsrechters. Jesse Rozendal is de vierde official en Alex Bos is aangesteld als videoscheidsrechter.

Georgiër fluit Feyenoord - Union Berlin; Nijhuis Cambuur-uit

SC Cambuur is het seizoen redelijk begonnen. De club uit Leeuwarden staat op een tiende plaats met twaalf punten uit negen wedstrijden. De laatste twee wedstrijden duels Fortuna Sittard (1-0) en AZ (1-3) werden wel verloren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties