Feyenoord zwijgt over contractsituatie Berghuis

Feyenoord zwijgt over contractsituatie Berghuis

Ajax heeft zich gisteren officieel gemeld bij Feyenoord om Steven Berghuis over te nemen. De media schrijven sindsdien massaal over de aanvoerder van de Rotterdammers. Berghuis heeft enkele clausules in zijn contract staan, maar daar gaan diverse verhalen over.

Ajax is in de veronderstelling dat Berghuis een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro in zijn contract heeft staan. De Telegraaf meldt vandaag dat er in 2019 geen gelimiteerde transfersom is afgesproken, maar juist een overeenkomst is gesloten over een minimale opbrengst.

De club en speler verkennen samen de markt en mocht de transfersom hoger uitvallen dan de afgesproken minimale opbrengst, dan wordt dat gedeeld tussen de speler en de club. Beide partijen hebben afgesproken hier geen mededelingen over te doen en Feyenoord zwijgt dan ook wanneer de journalisten om opheldering vragen.

VfL Wolfsburg

Steven Berghuis heeft diverse opties om zijn carrière te vervolgen. De aanvaller van Feyenoord staat naast Ajax ook in de belangstelling van PSV en VfL Wolfsburg. Volgens FeyenoordTM ziet Berghuis de Amsterdammers zeker niet als optie 1 en wordt een aanbod van de Duitse club als aantrekkelijker gezien.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties