'Feyenoord zoekt verder na afhaken Lammers'

'Feyenoord zoekt verder na afhaken Lammers'

Feyenoord is druk bezig op de transfermarkt om de selectie te versterken met een extra aanvaller. De Rotterdammers hebben de afgelopen periode werk gemaakt van de komst van Sam Lammers. De oud-speler van SC Heerenveen mag tijdelijk vertrekken bij Atalanta Bergamo, maar een overstap naar De Kuip zit er niet in.

Dit meldt Feyenoord Transfermarkt zojuist. De 24-jarige Lammers stond open voor een tijdelijk overstap naar Feyenoord. De spits was bereid om een flink deel van zijn salaris in te leveren om weer aan spelen toe te komen. Atalanta Bergamo heeft echter andere plannen en verhuren hem liever aan een club uit Italië. Lammers kan dan optimaal wennen aan de Serie A en de manier van voetballen in de Italiaanse competitie. Lammers gaat de komende uren een keuze maken tussen Genoa en Hellas Verona.

Arne Slot gaf na de gewonnen wedstrijd tegen Willem II al aan dat Feyenoord nog graag een aanvaller aan de selectie toevoegt. ''Uiteraard kijken we op de markt om ons heen, want onze voorhoede is wel wat smal. Dan heb ik het niet specifiek over een spits, maar zeker ook over de buitenkanten. Ik heb vandaag een linksback laten invallen als linksbuiten en een rechtshalf op rechtsbuiten laten starten."

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties