Feyenoord zegt ook oefenwedstrijd tegen Club Brugge af

Feyenoord zegt ook oefenwedstrijd tegen Club Brugge af

Feyenoord reist vrijdagochtend niet af naar Marbella voor het geplande oefenduel met Club Brugge. De club acht het onverstandig om voor een training en wedstrijd af te reizen naar het Marbella Football Center, waar op dit moment meerdere ploegen uit verschillende landen op trainingskamp zijn.

Feyenoord heeft donderdag doorgekregen dat er daar de afgelopen dagen meerdere nieuwe coronagevallen zijn geconstateerd. Feyenoord zag door meerdere coronabesmettingen binnen de eigen staf en selectie eerder deze week al af van het geplande trainingskamp dat afgelopen maandag van start had moeten gaan.

Het duel met Club Brugge stond pas voor later deze week op het programma, waardoor nog wel kon worden ingezet op het doorgaan van deze oefenwedstrijd, mits dit verantwoord zou zijn. Nu dit gelet op de ontwikkeling van de besmettingscijfers ook niet verantwoord wordt geacht, zal de ploeg van hoofdtrainer Arne Slot zich verder in Nederland voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties