Feyenoord zet vanwege coronabesmettingen streep door trainingskamp

Feyenoord zet vanwege coronabesmettingen streep door trainingskamp

Feyenoord ziet noodgedwongen af van het geplande trainingskamp in Zuid-Spanje. Dit vanwege meerdere coronabesmettingen. In aanloop naar het trainingskamp dat aankomende maandag van start zou gaan, zijn meerdere coronagevallen geconstateerd binnen de staf en selectie.

De spelers en stafleden bij wie corona is geconstateerd zitten inmiddels in isolatie. De club acht het niet verantwoord om met de overige spelers en staf af te reizen naar Zuid-Spanje vanwege het risico op nog meer besmettingen met mogelijk ook nog eens quarantaineplicht tot gevolg.

Spelers en staf zouden overmorgen afreizen naar de Spaanse stad Jerez om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Vanaf dinsdag tot en met vrijdag zouden er meerdere trainingen worden afgewerkt.

Het is nog onduidelijk of de oefenwedstrijd tegen Club Brugge, waar het trainingskamp mee zou worden afgesloten, wellicht wel door kan gaan. Het duel, waar de selectie dan special voor zou worden ingevlogen, staat voor volgende week zaterdag 8 januari op de planning op het Marbella Football Center.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties