Feyenoord wint dankzij Linssen van Go Ahead Eagles

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd met Go Ahead Eagles uiteindelijk met 2-0 weten te winnen. De Rotterdammers hadden veel moeite met de club uit Deventer. Diverse grote mogelijkheden werden gemist, maar in de tweede helft was Bryan Linssen alert op een fout van doelman Warner Hahn. De aanvaller tikte het openingsdoelpunt binnen nadat de oud-keeper van de stadionclub de bal los liet. Vlak voor tijd schoot de Man of the Match nog fraai de 2-0 tegen de touwen.

Feyenoord kreeg na vijf minuten spelen al een tegenslag te verwerken. Marcos Senesi greep na een simpele terugspeelbal naar zijn bovenbeen. Na een korte blessure behandeling werd duidelijk dat de Argentijn niet verder kon spelen. Niet Ramon Hendriks kwam in het veld, maar Wouter Burger was zijn vervanger. Burger kon de wedstrijd vanwege kramp uiteindelijk niet uitspelen. Nu kwam Hendriks, die gisteren nog een volledige wedstrijd speelde met Onder 21, wel het veld in.

Dankzij de twee doelpunten van Linssen mag Feyenoord zich koploper noemen van de Eredivisie. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de competitie. Donderdag speelt de ploeg van Arne Slot eerst nog tegen Elfsborg.