'Feyenoord wil Taabouni voorlopig behouden'

'Feyenoord wil Taabouni voorlopig behouden'

Feyenoord werkt voorlopig niet mee aan een tijdelijke transfer van Mohamed Taabouni, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers willen de 20-jarige middenvelder de komende maanden bij de eerste selectie houden. Taabouni moest de eerste maanden bij Feyenoord vooral genoegen nemen met speelminuten bij Onder 21.

Taabouni heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2024. De Rotterdammers hebben ook nog een optie om zijn verbintenis met één seizoen te verlengen. De Marokkaan heeft onlangs een verzoek ingediend om op huurbasis te vertrekken, maar ondanks voldoende belangstelling werkt Feyenoord nog niet mee.

Taabouni speelde de eerste seizoenhelft slechts dertien minuten in het eerste van Feyenoord. De aanvallende middenvelder kwam in de gewonnen uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk als wisselspeler het veld in. Verder kwam Taabouni tot vijf wedstrijden bij de beloften.

Lees meer over
Mohamed Taabouni
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties