Feyenoord werkt woensdagtraining af met 'CoolKidCole'

Feyenoord is op trainingscomplex 1908 druk bezig met de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers delen van de woensdagmiddag training vooral beelden van de nieuwe aanwinst Cole Bassett. De Amerikaan heeft sinds vorige week woensdag zijn werkvergunning binnen en maakt nu volledig deel uit van de groep.

Afgelopen zondag tegen Sparta Rotterdam debuteerden Patrik Wålemark en Jorrit Hendrix, de 20-jarige Bassett bleef echter op de bank. Trainer Arne Slot heeft al meerdere malen aangegeven dat hij is gehaald voor de toekomst en ruim de tijd krijgt om wennen aan de Nederlandse manier van voetballen.

Als het aan Bassett zelf ligt had hij afgelopen weekend al zijn opwachting gemaakt en kan het niet snel genoeg gaan. ''Ik wil zo snel mogelijk spelen. Ze geven me tijd, misschien zelfs richting volgend seizoen. Maar ik wil niet zes maanden wachten. Natuurlijk moet je het op de training laten zien, maar ik ben ambitieus.''

Lees meer over
Cole Bassett
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties