Feyenoord Vrouwen nog altijd ongeslagen op Varkenoord

Feyenoord Vrouwen nog altijd ongeslagen op Varkenoord

Feyenoord Vrouwen hebben nog geen wedstrijd verloren op Varkenoord. Ook tegen de vrouwen van FC Twente werd er een resultaat behaald. De ploeg van Danny Mulder speelde tegen de regerend landskampioen FC Twente met 0-0 gelijk op Varkenoord.

De wedstrijd begon in een laag tempo. FC Twente kreeg halverwege de eerste helft de eerste grote kans van de wedstrijd. De talentvolle Romeé van de Lavoir was voor Feyenoord dichtbij het openingsdoelpunt. De aanvalster kopte uit een voorzet, maar Twente-keepster Daphne van Domselaar wist te redden.

Dat Feyenoord Vrouwen uiteindelijk FC Twente van scoren wist af te houden is een knappe prestatie te noemen. De tegenstander van vanavond was namelijk al dertig keer trefzeker in de competitie. De Rotterdammers wisten slechts veertien keer te scoren, maar hebben na acht wedstrijden spelen wel een punt meer behaald.

Opstelling Feyenoord Vrouwen
Weimar; Van Diemen, Obispo, Bennink, Rijsdijk, Van den Goorbergh, Kagenaar, Cobussen, Boszhuizen, Conijnenberg, Van de Lavoir.

Wissels Feyenoord Vrouwen
Brandau, De Ridder, De Vette, Groenewegen, Schneijderberg, Hendriks, Duijzer.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties