Feyenoord voor mini-trainingskamp naar De Lutte

Feyenoord voor mini-trainingskamp naar De Lutte

Aankomende week gaat Feyenoord op een mini-trainingskamp naar De Lutte. De Rotterdammers vertrekken maandag en keren woensdag weer terug naar trainingscomplex 1908.

Tussen maandag en woensdag staan vijf trainingssessies gepland. De twee ochtendtrainingen zijn openbaar toegankelijk voor supporters. De selectie vertrekt op maandag 18 juli naar Overijssel, waar hoofdcoach Arne Slot hen die avond meteen aan het werk zet.

Een dag later gaat om 9:45 uur de eerste openbare training bij voetbalvereniging SV De Lutte van start. Ook op woensdag zijn supporters welkom om de ochtendtraining van 9:45 uur bij te wonen. De sessies in de middag of avond worden achter gesloten deuren afgewerkt.

Blij met de komst van Feyenoord
Feyenoord gaat gebruik maken van hotel De Bloemenbeek. Eigenaar Raymond Strikker begrijpt waarom topclubs kiezen voor het complex. ''Wie bij ons een trainingskamp houdt wordt dat seizoen meestal kampioen, kijk de statistieken er maar op na'', vertelt hij met een knipoog in gesprek met Tubantia.

''Maar, alle gekheid op een stokje, wij zijn heel blij met de komst van Feyenoord. Eerder hebben we al Ajax ook al gehad. Dat die clubs ons uitzoeken voor zo'n belangrijk trainingskamp voor aanvang van het seizoen is natuurlijk een groot compliment. Ze zijn wel een paar keer eerder geweest. Maar toen ging het om wedstrijdvoorbereidingen, dit keer is het een echt trainingskamp.''

Open Dag 2022
Voor Feyenoord staat morgen de Open Dag op het programma. Zondag opent De Kuip haar poorten en zijn alle supporters welkom om er een gezellige Feyenoord-middag van te maken. Het programma begint om 10:00 uur en is rond 17:00 uur afgelopen. Om 14:45 uur staat de spelers-presentatie op de planning.

Lees meer over
Voorbereiding 2022/2023
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties