Feyenoord verslaat Europees ook Union Berlin in De Kuip

Feyenoord heeft tegen FC Union Berlin voor de vijfde keer op rij een Europese thuisoverwinning geboekt. De ploeg van trainer Arne Slot begon net als tegen Slavia Praag uitstekend aan de wedstrijd en keken al snel tegen een 2-0 voorsprong aan dankzij doelpunten van Alireza Jahanbakhsh en Bryan Linssen.

Ook nu viel het tegendoelpunt in de eerste helft weer uit een standaardsituatie, maar de tweede helft zakte de ploeg dit keer niet terug en bleef het goed voetballen. Uiteindelijk tikte Luis Sinisterra de belangrijke 3-1 binnen. De Colombiaan was donderdagavond een ware plaag voor de verdediging van de Duitsers. Sinisterra bracht enorm veel creativiteit in de ploeg.

12' | 1-0 | Jahanbakhsh
29' | 2-0 | Linssen
36' | 2-1 | Awoniyi
76' | 3-1 | Sinisterra