Feyenoord traint zonder Danilo op drukbezochte openbare training

Feyenoord traint woensdag openbaar op trainingscomplex 1908. De Rotterdammers doen dat zonder Danilo. De Braziliaan is bezig om zijn transfer naar Rangers FC af te ronden, zo meldt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel.

Woensdagochtend was de training wederom zo druk bezocht dat de poorten van het complex eerder op slot gingen. Daardoor konden niet alle supporters een glimp opvangen van de ploeg van trainer Arne Slot, die donderdagavond een oefenwedstrijd speelt tegen Villarreal CF.

Danilo meldt zich spoedig bij Rangers FC om een contract te tekenen tot medio 2028. Feyenoord en de Schotten hebben dinsdag een akkoord weten te bereiken over een transfersom die kan oplopen tot ruim boven de zes miljoen euro.

Gimenez
Santiago Gimenez is fit en traint sinds vandaag weer mee. De Mexicaan keerde maandag terug in Nederland, nadat hij een week kon genieten van zijn vakantie. Het seizoen van de spits van Feyenoord duurde langer vanwege zijn deelname aan de Gold Cup.

Trauner
Gernot Trauner heeft zijn gezicht ook weer laten zien in Rotterdam. De ervaren verdediger werkte de afgelopen twee weken verder aan zijn herstel in Duitsland. Trauner is weer terug op het trainingscomplex, maar traint nog wel individueel los van de groep.

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties