'Feyenoord bereikt akkoord met Rangers FC'

'Feyenoord bereikt akkoord met Rangers FC'

Feyenoord en Rangers FC hebben een akkoord weten te bereiken over een transfersom voor Danilo. De 24-jarige Braziliaan kwam afgelopen seizoen transfervrij over naar De Kuip en maakt nu de overstap naar Schotland, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord heeft dinsdag een bod geaccepteerd met een transfersom die door bonussen kan oplopen tot ruim zes miljoen euro. Danilo heeft nadrukkelijk aangegeven in De Kuip de stap naar Rangers FC te willen maken. De spits gaat naar verluidt een contract tekenen tot medio 2028 en de komende jaren een fors salaris opstrijken.

Danilo heeft een belangrijk aandeel gehad in het kampioenschap van Feyenoord. De rechtspoot speelde 34 wedstrijden in de Eredivisie, scoorde tien doelpunten en gaf drie assists. Daarnaast kwam hij nog tien keer in actie tijdens Europese wedstrijden en wist twee keer te scoren in Europees verband. Danilo verlaat De Kuip met een kampioenschap op zak.

Welke optie zie jij graag komen naar Feyenoord?
Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties