Feyenoord rekent op Gimenez tegen SS Lazio; Minteh twijfelgeval

Feyenoord rekent op Gimenez tegen SS Lazio; Minteh twijfelgeval

Goed nieuws voor Feyenoord in aanloop naar de belangrijke wedstrijd van woensdag tegen SS Lazio. De blessure van Santiago Gimenez valt mee. Trainer Arne Slot geeft aan gewoon te rekenen op de Mexicaan tijdens de groepsfase van de Champions League. Yankuba Minteh is wel een twijfelgeval bij de Rotterdammers.

''Hij zei net tegen mij dat hij een schop had gehad. Een behoorlijke schop'', begint Slot over de Mexicaan, die in de tweede helft naar de kant ging, in gesprek met ESPN. ''Het is altijd beter dat je een schop krijgt dan dat je je enkel dubbel gaat of je knie verdraait. Dit is wel pijnlijk, maar ik heb goede hoop dat hij woensdag gewoon erbij is.''

Slot merkte ook op dat De Kuip even stil was nadat Gimenez enkele minuten op de grond lag. ''Het is een speler die geweldig voor ons presteert en ook best wel populair is. Als hij dan op de grond ligt en een tik heeft gehad, zijn ze misschien wat angstig. Ik word blij als ik zie dat ze een schop krijgen en niet iets verdraaien. Want dan zijn ze er iets langer uit.''

Yankuba Minteh
Het is nog maar de vraag of Feyenoord woensdag kan beschikken voer de talentvolle buitenspeler. "Minteh kreeg wat minder positieve beoordelingen van de medische staf. Dat zal morgen moeten blijken. Hij voelde iets tijdens de sprint. Daarna deed hij nog een volle sprint en dan denk je dat het zal meevallen. Dus dat zal morgen beoordeeld worden. Voor de rest hebben we geen klachten vandaag."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties