Feyenoord ontvangt geldboete en voorwaardelijke straf

Feyenoord ontvangt geldboete en voorwaardelijke straf

Feyenoord kan bij een volgende overtreding serieus in de problemen komen. De Rotterdammers moeten bij een nieuw incident vrezen dat ze een thuiswedstrijd zonder publiek (of een deel ervan) moeten spelen. De onafhankelijke aanklager heeft een harde voorwaardelijke straf opgelegd met een proeftijd van twee jaar.

Feyenoord ontvangt een geldboete van 10.000 euro en een voorwaardelijke straf vanwege wanordelijkheden tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht in De Kuip. Het afsteken van vuurwerk kost de club een boete en een voorwaardelijke straf die per 21 februari ingaat.

De KNVB maakt wel duidelijk dat Feyenoord de kans krijgt om bij een volgend incident alleen het verantwoordelijke deel van het publiek niet toe te laten. Wanneer de Rotterdammers hier niet in slagen, dan moet het stadion leegblijven bij een duel in de competitie, bekercompetitie of play-offs van de KNVB.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties