Uitwedstrijd tegen Celtic levert Feyenoord een boete op

Uitwedstrijd tegen Celtic levert Feyenoord een boete op

De uitwedstrijd in de Champions League tegen Celtic leek perfect verlopen als het gaat om de supporters van Feyenoord, maar toch heeft de UEFA besloten een boete op te sturen naar Rotterdam.

In een statement dat eind deze maand openbaar is gemaakt staat dat er een boete wordt opgelegd voor het gooien van objecten. Hoewel het niet duidelijk is om welke objecten het gaat, moet Feyenoord een bedrag van 16.500 euro overmaken naar de rekening van de UEFA. De Rotterdammers kunnen zoals altijd nog in beroep kan gaan, maar dat lijkt onwaarschijnlijk voor dit relatief lage bedrag.

Nu ook deze laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League is beoordeeld, staat het totaal aantal boetes op acht. Eerder werden ook al boetes ontvangen voor de thuiswedstrijd tegen SS Lazio (28.000 euro), het duel in De Kuip tegen Celtic (52.250 euro) en de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid (32.000 euro). Het totale boetebedrag van het avontuur in de Champions League komt hiermee op 128.750 euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties