Feyenoord Onder 21 wint simpel van PEC Zwolle Onder 21

Feyenoord Onder 21 heeft het duel met PEC Zwolle Onder 21 overtuigend gewonnen. Dankzij doelpunten van Benita, Slory en Van der Heijden eindigde het duel in 3-0. De Rotterdammers hebben hiermee hun derde overwinning van de voorjaarscompetitie te pakken.

De beloftenploeg van Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd, al in de veertiende minuut kwam de ploeg op voorsprong. Mimeirhel Benita schoot vanaf ruime afstand hard langs de keeper. In het restant van de eerste helft bleven de Rotterdammers de bovenliggende partij. In de 35ste minuut werd Jayden Slory weggestoken en krulde de bal in de verre hoek. Vlak na rust schoot Delano van der Heijden het beslissende doelpunt binnen. Volgende week speelt Feyenoord Onder 21 op Varkenoord een bekerduel tegen FC Dordrecht Onder 21.

14' | 1-0 | Benita
35' | 2-0| Slory
50' | 3-0 | Van der Heijden