Feyenoord O21 wint overtuigend van De Graafschap O21

Feyenoord Onder 21 heeft op Varkenoord overtuigend gewonnen van de leeftijdsgenoten uit Doetinchem. Het duel tegen de nummer twee van de competitie werd met 4-1 gewonnen. De Rotterdammers komen met deze overwinning op zes punten in de competitie.

Om 15:00 uur werd er afgetrapt op het hoofdveld van Varkenoord. Nog geen twee minuten later wist De Graafschap O21 al het eerste doelpunt te maken. Na slordig balverlies aan de kant van Feyenoord wisten de aanvallers van De Graafschap succesvol te profiteren. Het lukte de Rotterdammers om zichzelf te herpakken en na 25 minuten kwam het op gelijke hoogte. Jayden Slory werkte de afgeslagen voorzet van Sauer binnen en maakte de gelijkmaker.

De beloftenploeg van Feyenoord kwam ook goed uit de kleedkamer. Twee minuten na rust schoot Shiloh ’t Zand op magistrale wijze zijn vrije trap binnen voor de voorsprong. In de tweede helft bleven de Rotterdammers de overheersende ploeg. In de 55ste minuut schoot aanvoerder Sem Valk Feyenoord op een 3-1 voorsprong. In de 79ste minuut werd de wedstrijd definitief beslist dankzij het doelpunt van invaller El Moussaoui. Volgend weekend mag Melvin Boel met zijn ploeg naar Den Haag voor een wedstrijd tegen ADO.

Scoreverloop
'2 | 0-1 |
25' | 1-1 | Slory
47' | 2-1 | 'T Zand
55' | 3-1 | Valk
80' | 4-1 | El Moussaoui