Feyenoord O21 onderuit op bezoek bij Almere City O21

Feyenoord Onder 21 heeft ook de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie verloren. Almere City Onder 21 was met 3-2 te sterk voor de Rotterdammers. Milan Hokke en Nest Groen waren trefzeker in Almere.

Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de derde minuut direct een grote kans, maar het schot van Sauer vloog net naast. Verder kwam het, ondanks het sterke spel, niet tot grote mogelijkheden door de goed georganiseerde verdediging van Almere City. In de 32ste minuut kreeg Feyenoord een vrije trap op een perfecte plek, maar de keeper hield het schot goed tegen. Vlak voor rust kwam de ploeg uit Almere op voorsprong door een fout van Kroesen. De keeper zag een aanvaller niet aankomen, waardoor hij de bal kon afpakken.

Feyenoord begon sterk aan de tweede helft en zocht gelijk de aanval. In de 50ste minuut werd het spel van de Rotterdammers beloond met de gelijkmaker. Milan Hokke maakte een knap doelpunt uit een voorzet van Slory. Een paar minuten later maakte Noah Naujoks een prachtige dribbel waardoor Nesto Groen de bal eenvoudig in het doel kon tikken. Lang duurde de voorsprong van Feyenoord echter niet. Aanvaller Kromah scoorde na een sterke aanval de gelijkmaker. In de 71ste minuut kwam de ploeg uit Almere opnieuw op voorsprong, na een goede actie passeerde invaller Ilaria de keeper van Feyenoord. Volgende week spelen de beloften van Feyenoord in de competitie tegen de FC Twente/Heracles Academie.

44’ | 1-0 | Puriel
50’ | 1-1 | Hokke
59’ | 1-2 | Groen
61’ | 2-2 | Kromah
72’ | 3-2 | Ilaria