Feyenoord O21 bekert verder na zege op FC Dordrecht O21

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag de volgende ronde bereikt van het bekertoernooi. De beloften ploeg was op Varkenoord te sterk voor FC Dordrecht Onder 21. De ploeg van Melvin Boel stapte na negentig minuten met een 2-1 overwinning van het veld.

Ilyas El Moussaoui en Délano van der Heijden waren allebei trefzeker in de eerste helft. Tien minuten voor tijd maakte FC Dordrecht het nog spannend door de aansluitingstreffer te maken. De volgende wedstrijd voor Feyenoord Onder 21 staat 11 maart op het programma. NAC Breda is om 14:45 de tegenstander.

Aanvaller Marley Cruz maakte vandaag zijn debuut in Feyenoord Onder 21. De 16-jarige jeugdinternational speelt zijn wedstrijden normaal in de Onder 17. Cruz kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag en tekende een contract tot medio 2025 bij de Rotterdammers.

18' | 1-0 | El Moussaoui
31' | 2-0 | Van der Heijden