Transfermarkt gesloten: Feyenoord jaagt zonder aanwinsten op CL-ticket

Transfermarkt gesloten: Feyenoord jaagt zonder aanwinsten op CL-ticket

Feyenoord is klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben zich op de laatste dag van de winterse transferperiode niet meer kunnen versterken. Feyenoord is alleen nog bezig met het afronden van de uitgaande transfer van Javairo Dilrosun en probeert met de huidige selectie plek twee veilig te stellen.

Feyenoord had Dilrosun zonder vervanger moeten behouden

Voor veel supporters zal het verloop van de winterse transfermarkt wederom aanvoelen als een teleurstelling. Trainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese hebben meerdere malen aangegeven geen spektakel te verwachten, maar hoopten wel op een buitenkansje in de vorm van Luciano Rodríguez.

De komst van Rodríguez bleek al snel een ingewikkelde zaak te zijn. De talentvolle Uruguayaan wordt door de scouting gezien als een speler die op termijn kan uitgroeien tot een buitenspeler die kan domineren in de een-tegen-eensituaties en daarmee perfect past in het spelsysteem van trainer Arne Slot.

Tot een akkoord met Liverpool Montevideo kwam het niet, waardoor de Rotterdammers nu hopen een deal te kunnen sluiten voor aankomende zomer. Feyenoord waagde tevergeefs nog een poging op de slotdag voor Bryan Gil. Het werd al snel duidelijk dat de financiële eisen van Tottenham Hotspur niet passen in het budget van Feyenoord.

Ook wist Feyenoord de selectie niet te versterken met een rechtsback. Diverse namen vielen daarbij, maar vanwege beperkte financiële middelen werd er geen akkoord bereikt. Tevens ging Feyenoord niet in op het aanbod van Thomas Meunier. Door het ontbreken van een extra verdediger moet Slot blijven hopen op de fitheid van Gernot Trauner en Bart Nieuwkoop.

Naast Dilrosun waren er amper concrete berichtgevingen over een uitgaande transfer. Leo Sauer werd voorzichtig in verband gebracht met een tijdelijke overstap naar Excelsior. Feyenoord had daar wel oren naar, maar dan moest Couhaib Driouech de overgang naar De Kuip maken. De clubleiding kwam er uiteindelijk niet uit met de Kralingers en trok de stekker uit de onderhandelingen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties