Geen extra rechtsback voor Feyenoord: ''Noodzaak daarvoor is verdwenen''

Geen extra rechtsback voor Feyenoord: ''Noodzaak daarvoor is verdwenen''

Feyenoord verwacht niet meer een extra verdediger aan de selectie toe te voegen. De Rotterdammers hebben diverse pogingen gewaagd en zijn de laatste periode in de wandelgangen aan een aantal rechtsbacks gelinkt, maar concreet is het niet.

''Vooralsnog zet de club alleen in op Rodriguez'', schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. De scouting is overtuigd van de buitenspeler en heeft de club geadviseerd een bod te doen van rond de vijf miljoen euro. Daarnaast worden er geen inkomende transfers meer verwacht. ''Even dacht Feyenoord nog aan een extra rechtsback, maar de noodzaak daarvoor is een beetje verdwenen, net zoals de financiële mogelijkheden.''

Het weekblad maakt verder melding dat er naast de mogelijke komst van Rodriguez, waarbij Feyenoord geniet van serieuze concurrentie van SL Benfica, nog wel een uitgaande transfer kan plaatsvinden. Javairô Dilrosun staat in de belangstelling. ''Maar nog geen enkel bod was zo serieus dat Feyenoord erover wilde nadenken.'' Voor de buitenspeler is er interesse ontstaan vanuit Frankrijk en eerder waren clubs uit Italië concreet.

Ramiz Zerrouki
Daarnaast heeft Feyenoord aangegeven dat Ramiz Zerrouki niet mag vertrekken uit De Kuip. ''Volgens bronnen in Frankrijk en Turkije hebben twee clubs geïnformeerd naar de mogelijkheden om de middenvelder van het Algerijnse elftal te kopen of te huren, een uit de Ligue 1 en een uit de Süperlig.'' De Rotterdammers zien in de international van Algerije de toekomstige vervanger van Mats Wieffer en wordt dan ook aan zijn contract gehouden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties