'Feyenoord grijpt naast Gil: aanvaller blijft bij Spurs'

'Feyenoord grijpt naast Gil: aanvaller blijft bij Spurs'

Feyenoord kan de interesse in Bryan Gil definitief laten varen. De Rotterdammers hebben op de laatste dag van de winterse transferwindow nog een poging gewaagd om de talentvolle Spanjaard op huurbasis over te nemen. Al snel werd duidelijk dat een akkoord met Tottenham Hotspur niet realistisch is.

Gil heeft namelijk besloten om zijn kans te gaan bij Tottenham Hotspur in de komende maanden. Na eerdere uitleenbeurten ziet de buitenspeler een nieuwe verhuurperiode niet zitten. Dit meldt journalist Fabrizio Romano op het sociale mediaplatform X. Gil werd de laatste maanden aan Feyenoord, twee Spaanse clubs en enkele clubs uit Engeland.

Voor Feyenoord lijkt het een teleurstellende transferwindow te worden. Trainer Arne Slot had gehoopt op aanvallende en verdedigende versterkingen, maar al snel werd duidelijk dat vanwege de financiële middelen er niet daadkrachtig kon worden opgetreden op de transfermarkt. De stadionclub zag echter wel Javairo Dilrosun vertrekken naar Mexico, al is de transfer nog niet definitief afgerond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties