'Nottingham Forest sluit vertrek Williams naar Feyenoord uit'

'Nottingham Forest sluit vertrek Williams naar Feyenoord uit'

Neco Williams maakt deze winter niet de overstap naar Feyenoord. Nottingham Forest heeft het eerste aanbod van de Rotterdammers van tafel geveegd en is niet bereid om verder te praten over een mogelijke verhuur. Dat meldt het Britse Sky Sports.

Feyenoord hoopte met de komst van Williams de achterhoede te versterken. Momenteel heeft de club niet alle posities achterin dubbel bezet, wat zeker gezien de blessuregevoeligheid van Gernot Trauner een probleem kan zijn. Williams had de oplossing voor dat probleem moeten zijn. De Welshman kwam bij Nottingham Forest weinig aan spelen toe, maar zag zijn kansen de laatste weken wel weer toenemen.

Mede daardoor zit een deal er volgens Sky Sports niet meer in. Nottingham Forest had een eerste aanbod van Feyenoord - huur met optie tot koop - in beraad, maar zou inmiddels dus hebben gereageerd. Niet alleen werd het eerste aanbod geweigerd, ook zou de club niet bereid zijn om nog verder te onderhandelen. Het lijkt erop dat Nottingham Williams toch graag binnenboord houdt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties