Ochtendjournaal: Feyenoord kampt met een structureel probleem

Ochtendjournaal: Feyenoord kampt met een structureel probleem

Na de uitglijder van een week geleden, wist Feyenoord dit weekend tegen Vitesse wél te winnen. Makkelijk ging het zeker niet, maar de Rotterdammers wisten uiteindelijk een 1-2 zege uit het vuur te slepen. Daarmee was Feyenoord de enige ploeg uit de top vier die drie punten kon bijschrijven.

'Grote winnaar van het weekend', kopte De Telegraaf. Daarbij doelde de krant natuurlijk op het puntverlies van PSV, FC Twente en AZ. Toch was de nabeschouwing op de wedstrijd van Feyenoord niet alleen maar positief. "Geruststellend is het allemaal nog niet voor Feyenoord, met het oog op de komende confrontaties met PSV in de beker en FC Twente en AZ in de Eredivisie. Vooral omdat de regerend kampioen veel te veel kansen blijft missen en zodoende tegenstanders het idee geeft dat er iets te halen valt."

Structureel probleem
Die conclusie trok het Algemeen Dagblad ook. 'Weer is het onnodig lang spannend', kopte die krant. "Feyenoord kampt met een structureel probleem. De Rotterdammers krijgen volop kansen, maar maken te weinig het verschil. Dat euvel moet woensdag in de bekerwedstrijd tegen PSV wel een keer verholpen zijn."

"Feyenoord leunt erg op de scoringsdrift van Santiago Gimenez", concludeerde het dagblad. "Die leek in het eerste kwartier al driemaal op weg naar de openingstreffer, maar de Mexicaan bleek andermaal niet zo scherp als eerder dit seizoen. Vanaf het middenveld en vanaf de flanken scoort Feyenoord te weinig. De openingstreffer kwam van verdediger Lutsharel Geertruida, de late 1-2 tikte invaller Ondrej Lingr van dichtbij achter Eloy Room."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties