'Feyenoord informeert bij transfervrije Vaessen'

'Feyenoord informeert bij transfervrije Vaessen'

Feyenoord volgt de situatie van de transfervrije Etiënne Vaessen nog altijd. Al sinds vorige zomer tonen de Rotterdammers interesse in de huidige doelman van RKC Waalwijk, en die interesse is volgens Mounir Boualin nog altijd niet weg. Net als afgelopen zomer is ook PSV geïnteresseerd om de 28-jarige goalie transfervrij te contracteren.

De Rotterdammers zijn volgens de journalist van FC Update toch bang om Timon Wellenreuther komende zomer kwijt te raken. Daarbij kijkt technisch directeur Dennis te Kloese dus alvast naar opties als concurrent van Justin Bijlow. Naast PSV hebben ook AZ en Celtic geïnformeerd, maar zijn er nog meer clubs uit het buitenland met interesse. Vaessen heeft al bekendgemaakt te zoeken naar een nieuw avontuur nu zijn contract in Waalwijk op 30 juni afloopt.

De keeperskwestie bij Feyenoord blijft nog altijd onderwerp van gesprek. Timon Wellenreuther mag in ieder geval komende wedstrijden, waaronder de bekerfinale onder de lat staan, maar het lijkt erop dat daarna Justin Bijlow weer zal terugkeren in de laatste linie. De Duitser heeft eerder al aangegeven liever niet nog een seizoen als tweede doelman te dienen, zeker gezien zijn huidige vorm. Wellenreuther heeft daarbij ook een afkoopclausule in zijn contract van minder dan drie miljoen euro, zo wist Transfermarkt.de eerder te melden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties