'Veel belangstelling voor Wellenreuther, onder meer van PSV'

'Veel belangstelling voor Wellenreuther, onder meer van PSV'

Hoewel hij momenteel uitstekend presteert als vervanger van Justin Bijlow, is het afwachten of de toekomst van Timon Wellenreuther bij Feyenoord ligt. Verschillende clubs uit Europa zouden de situatie van de 28-jarige doelman in de gaten houden, weten 1908.nl en Voetbal International te melden. De meest opvallende geïnteresseerde club is concurrent PSV.

Van concrete interesse is nog geen sprake, maar de Eindhovense club zou recent wel hebben geïnformeerd om erachter te komen wat ervoor nodig is om Wellenreuther over te nemen. De doelman ligt nog tot 2025 vast, maar zal mogelijk willen vertrekken als Feyenoord ervoor kiest om Bijlow na zijn herstel weer eerste keeper te maken. Uiteraard zal de club niet makkelijk meewerken aan een vertrek naar een concurrent. Tegelijkertijd zal ook PSV geen enorm bedrag willen overmaken naar Feyenoord.

Naast PSV zijn er meerdere geïnteresseerden, die overigens ook allemaal nog niet concreet zijn. Het zou gaan om clubs uit de Ligue 1, de Bundesliga en de Serie A.

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties