'Vaessen in beeld bij Feyenoord als tweede keeper'

'Vaessen in beeld bij Feyenoord als tweede keeper'

Etienne Vaessen is bij Feyenoord in beeld om de tweede keeper te worden. Volgens De Telegraaf zijn de Rotterdammers één van de clubs die geïnteresseerd is in de doelman van RKC Waalwijk. De 27-jarige doelman heeft een contract tot en met medio 2024, maar door zijn uitstekende seizoen, houdt het clubbestuur serieus rekening met een vertrek.

Feyenoord heeft binnen de Eredivisie concurrentie van PSV en Vitesse, maar ook verschillende clubs uit het buitenland zijn geïnteresseerd in de ervaren doelman. Een aantal weken geleden zat Torino op de tribune, terwijl ook het Spaanse Real Betis en Portugese Boavista concreet zijn. Het is echter de vraag of Vaessen het ziet zitten om na zijn goede seizoen te dienen als tweede keeper.

Volgens Transfermarkt heeft Vaessen een marktwaarde van 800 duizend euro. Na acht jaar bij RKC Waalwijk lijkt nu het moment te komen dat hij wil gaan voor een ander avontuur. Afgelopen winter kon de doelman een transfer maken naar het Midden-Oosten, maar die transfer ging op het laatste moment toch niet door.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties