Feyenoord hoopt eind juli 30.000 seizoenkaarten verkocht te hebben

Feyenoord hoopt eind juli 30.000 seizoenkaarten verkocht te hebben

Feyenoord heeft tot nu toe ruim 15.000 seizoenkaarten verkocht, iets waar de club in dit stadium tevreden mee is. Naar verwachting zullen de stadions aan het begin van het seizoen weer volledig gevuld mogen worden. Op 29 juli spelen de Rotterdammers in het kader van de Europa Conference League tegen FK Decic uit Montenegro of FC Drita uit Kosovo. Tegen die tijd hoopt Feyenoord weer op evenveel verkochte seizoenkaarten als vorig seizoen te staan: 30.000.

''Op dit moment hebben er al vijftienduizend supporters hun seizoenkaart verlengd en daar zijn we heel tevreden over. De buitenwacht kijkt altijd direct naar getallen, maar wij moeten nog beginnen met de campagnes en vooralsnog hebben supporters alleen nog maar hun kaart kunnen verlengen", aldus een persvoorlichter tegenover RTV Rijnmond. "Nu het seizoen officieel is begonnen met de eerste training en er straks oefenwedstrijden komen zie je altijd dat het ook weer meer gaat leven bij supporters.''

Toch lijkt 15.000 verkochte seizoenkaarten wat aan de lage kant. ''Er zijn veel aanwijsbare redenen. Het EK is bijvoorbeeld in volle gang en speelt misschien ook mee. Vaak zie je dat na zo'n toernooi de aandacht weer wordt verlegd naar het clubvoetbal. Maar eigenlijk kun je geen vergelijkingen maken met andere jaren wat betreft de verkochte seizoenkaarten aan het begin van een voorbereiding. Als we wel een vergelijking willen maken is die van vorig seizoen het meest reëel en dan loopt dat ongeveer gelijk met de vorige zomer''.

Een open dag zit er dit seizoen waarschijnlijk niet in. ''We sluiten niet uit dat we wel nog iets gaan organiseren, maar dat heeft alles te maken met wat er straks mag. Op de achtergrond wordt er wel gekeken wat we kunnen doen ook wat betreft oefenwedstrijden met publiek of openbare trainingen''.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties