'Feyenoord geeft Pepi niet op en gaat in gesprek met FC Augsburg'

'Feyenoord geeft Pepi niet op en gaat in gesprek met FC Augsburg'

Feyenoord gaat wederom in gesprek met FC Augsburg om een transfer van Ricardo Pepi waar te maken. Transferjournalist Fabrizio Romano meldt zondagavond op Twitter dat de timing cruciaal zal zijn om de Amerikaanse spits over te nemen.

Momenteel wordt Pepi gehuurd door FC Groningen en de Amerikaan heeft al aangegeven graag in de Eredivisie te blijven. Feyenoord heeft hierbij wel concurrentie van onder andere PSV, waar de verwachting is dat de club uit Eindhoven na de plaatsing voor de voorronde van de Champions League vandaag vaart zal gaan maken.

Pepi heeft in Duitsland een contract tot en met 2026 en FC Augsburg kan dus een flink bedrag gaan vragen. Eerdere berichten wijzen erop dat het bestuur van de Duitse club winst wil maken op de betaalde tien miljoen euro en nu een bedrag van zestien miljoen euro vraagt.

Na afloop van de wedstrijd zondagmiddag kreeg Arne Slot de vraag of Feyenoord op zoek is naar een extra centrumspits. ''Dat is moeilijk om precies de positie te noemen. De eerste posities zijn andere, maar dat wil niet zeggen dat je je oren en ogen niet openhoudt voor de eventuele buitenkansjes'', sloot de trainer af met een glimlach.

Lees meer over
Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties