'Feyenoord denkt aan Hilgers na blessure Trauner'

'Feyenoord denkt aan Hilgers na blessure Trauner'

Feyenoord maakt zich centraal achterin nog altijd zorgen. De Rotterdammers zagen donderdagochtend Gernot Trauner geblesseerd uitvallen tijdens de training en verkennen momenteel de markt, zo meldt 1908.nl. Het is niet bekend hoe lang de Oostenrijker uit de roulatie is.

Feyenoord wil de selectie achterin versterken en denkt daarbij aan Mees Hilgers. De Rotterdammers hebben afgelopen zomer al een bod gedaan op de 21-jarige verdediger van FC Twente, maar de Tukkers zagen niks in het voorstel van Feyenoord.

Hilgers heeft een contract tot medio 2023 bij FC Twente. De club heeft daarbij een optie om zijn verbintenis met één jaar te verlengen. De rechtspoot heeft een geschat marktwaarde van 4.5 miljoen euro. Afgelopen zomer verlangde de huidige nummer vijf van de Eredivisie een bedrag van 6 miljoen euro voor de verdediger.

Transfermarkt
Algemeen directeur Dennis te Kloese geniet momenteel van zijn verdiende vakantie. De Rotterdammers kunnen vanaf 3 januari zaken doen op de transfermarkt. De markt is dan tot 31 januari geopend. Trainer Arne Slot gaf vorige week aan dat een verdedigende middenvelder geen target meer is, maar een centrale verdediger is meer dan welkom.

''Op dit moment zitten we wat krap in de rechter centrale verdedigers, omdat Trauner nog niet heeft meegetraind en ook Geertruida met wat knieklachten kampt'', vertelde Slot onlangs in gesprek met ESPN. ''Dat is wel een positie waar ik me zorgen over maak, maar dat heeft nog niet geleid tot concrete aanbiedingen links of rechts. Het is momenteel wel onderwerp van gesprek.''

Lees meer over
Mees Hilgers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties